10 calități ale femeii respectate și dorite de toți bărbații

Imagini pentru good-looking women

Orice bărbat îşi doreşte alături o femeie cu calităţi deosebite care să-l completeze. Femeia trebuie să aibă nişte trăsături anume pentru ca bărbatul cu care este să şi rămână cu ea. Iată care sunt cele 10 trăsături pe care bărbații le caută la o femeie:

1. Este unică

Bărbații sunt topiți după femeile care emană autenticitate, care sunt împăcate cu ele însele și care chiar fac ceea ce gândesc. În aceeași măsură, adoră femeile sincere și pe cele aparent vulnerabile, dar extrem de puternice în fața vicisitudinilor vieții.

2. Este sinceră

Bărbații urăsc minciuna și vor evita întotdeauna femeile care au acest defect. Sinceritatea este un atu care va face orice femeie să crească în ochii unui bărbat.

3. Este spontană

Cheful de aventură, de adrenalină și de nou trebuie să se afle în „bagajul” oricărei femei care vrea să fie respectată de partener. Bărbații iubesc să fie surprinși, așa că vor alege întotdeauna o femeie cu poftă de viață, cu mintea deschisă, căreia rutina i se pare cel mai mare dușman într-o relație.

4. Este disciplinată

O femeie disciplinată obţine ce vrea de la viaţă şi ştie când întrece limita şi e timpul să se retragă. De altfel, disciplina transmite încredere, ceea ce creşte atractivitatea femeii.

5. Este înţelegătoare

Ştie care este puterea cuvintelor şi nu se lasă pradă emoţiilor intense criticându-şi partenerul pentru ca apoi să-i pară rău. Mai întâi, învaţă să asculte şi celălalt punct de vedere şi cauza pentru care partenerul poate nu a făcut ceva conform cu ce ar fi vrut ea.

6. Este altruistă

Deşi părinţii ne-au învăţat să ne punem noi pe primul plan, sunt momente în viaţă când trebuie să ne oferim ajutorul. Dar din dar se face Rai. Un bărbat va prefera lângă el o femeie care ştie să dăruiască şi care are ca trăsătură bunătatea.

7. Este flexibilă

Deşi ne facem planuri peste planuri, viaţa ne pregătește deseori cu totul alte experienţe, aşa că fie suferim vrând să iasă exact cum vrem noi, fie ne adaptăm. Trăsătura aceasta ajută relaţia să fie mai armonioasă şi mai plină de înţelegere, mai liniştită, ceea ce un bărbat adoră.

8. Este comunicativă

Dacă într-o relaţie nu există comunicare, atunci nimic nu e. Spune-i partenerului tău ce simţi, ce vrei să faci şi apoi ascultă-l. Comunicarea este regula de bază pentru o relație fericită. Nu te baza pe presupuneri, deoarece de la iubire la ură se ajunge foarte repede.

9. Este o bună ascultătoare

Femeile, în general, vorbesc mai mult decât bărbaţii, fapt care duce la un dezechilibru în relaţie din punctul de vedere al comunicării. Aici intră în scenă empatia pentru partener, care îşi doreşte să se exprime, să comunice punctul lui de vedere. Ascultă-l pentru a pătrunde în universul lui şi pentru a nu face presupuneri care duc relaţia într-o direcţie greşită.

10. Este recunoscătoare

Recunoştinţa este una dintre forţele universului. Cu cât eşti mai recunoscător, cu atât mai multe lucruri bune ţi se întâmplă, iar bărbaţilor le plac femeile pozitive, care se simt împlinite datorită lucrurilor mărunte, dar cu însemnătate.

Preluat din exquis.ro

Reclame

Mulțumesc pentru vizită! Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s